2024-06-18

I lördags var ännu en arbetsdag i hamnen, vi var ca 15st anmälda. Det målades o snickrades på tillbyggnaden som snart är färdig, bara några småsaker kvar innan vi kan begära slutbesked. På västra sidan gjorde vi klart grunden och la golvet, snart kan vi resa stommen på servicehuset. Morgan grävde grunden till garaget. Fick även höra att Lizzy o Rustan hade en egen arbetsdag i söndags, med att flytta alla båtar o trailers, så nu är det rent på gräsmattan framför klubbstugan. Så nu finns det plats för det tält som ska upp för bröllopsfesten den 13/7 (en medlem gifter sig). Arbetsdagen avslutades med korv o dricka. Stort tack till alla.

2024-05-25

I går lördag 25/5 hade styrelsen ett möte. Samt vid 10.00 kom det ca 20-talet medlemmar till arbetsdagen, det snickrades lite på tillbygget och målades, så snart är tillbyggnaden klar för slutbesiktning. På västra sidan fortsatte vi med grunden till servicehuset. Morgan körde lilla maskinen o grävde ner avloppsenheten. Det spreds ut singel och jordmassor runt servicehuset samt att Lizzy fyllde ut vid ”Lizzys udde” där badrampen kommer att monteras. Det klipptes gräs o röjdes upp efter infarten o utefter cykelbanan. Några körde till tippen o tömde släpkärran på skräp. Fika o korv som vanligt. Stort tack till alla som var med.

2024-05-11

Lördag 11/5 var det sjösättning av 9st båtar med kranbilen, vi startade vid 10.00 och var klara vid 13.00. Lugnt o fint utan några missöden. Lunch som vanligt med korv o bröd. Tack till alla som var med o hjälpte till.

2024-04-13

I lördags startade vi med ett styrelsemöte där vi bestämde att prioritera utbyggnad o tillbyggnad. Vi undersöker när sjösättning kan ske med kranbilen. Under arbetsdagen ställdes alla bord ut på plats i hamnen, vattnet slogs på samt städning av området, vi försökte placera ut lite stenar efter cykelvägen samt att gräva färdigt vid nya servicehuset, men det var alldeles för blött i marken ännu. Till stor del beror detta på allt vatten i sjön, vattennivån är högre än nånsin ca: 20cm från kajkant. Låset i ytterdörren till toaletterna fungerar ej, felsökning pågår och vi hoppas att få det klart under veckan

2024-03-19

Säsongen närmar sig snabbt och vi börjar med en arbetsdag den 13/4, anmäl er som vanligt på info@batvikenshamnforening.se. Vi öppnar upp klubbstugan, slår på vatten, placerar ut alla bord samt en riktig vårstädning. Ni som inte fått Er tagg ännu kan hämta under arbetsdagen.

 

2024-02-29

I lördags hade föreningen årsmöte, vi var ca 30st närvarande. Vi gick igenom det som skedde under 2023 och vad som ska göras under 2024, främst med utbyggnaderna.
Det blev en del nya ansikten invalda i styrelsen.
Väl mött i sommar

 

2024-01-30

Snart är det dags för en ny båtsäsong, vi börjar med ett årsmöte lördag 24 februari kl 15.00. Inbjudan skickas ut via epost

Nyhetsbrev Tidningen Båtliv  Tidningen Båtlivs nyhetsbrev v 4

Nyhetsbrev Svenska Båtunionen SBU nyhetsbrev januari 2024